Stopmotion Projekt

Her er vores endelige stopmotion film

Vi startede med at aftale hvordan vi skulle bruge dagen og tænkte hvordan vi kunne få vores emner med ind over, da vi havde trukket indretning og slanger som emne.

Første skridt var at optage start og slut delen af vores stopmotion film. Vi brugte stativ og fik tapet og limet en lille holder som vi satte fast på stativet med elastik.

Da vi så endelig fik lavet en holder til mobilen, gik vi igang med at lave vores slange og tage de første og sidste billeder.

Efter vi fik taget billederne kørte vi i IKEA og startede med at tage billeder der havde noget med indretning at gøre. Her var det også en lille udfordring, da de fleste mennesker i IKEA stoppede op foran vores kamera for at se, hvad det var vi lavede, så det var ikke altid lige let, ikke at få andre med på billederne.

Vi har haft mange udfordringer med at få eksporteret vores fil over til en computer, så vi kunne klippe det op og få lagt lyd på. Vi prøvede via, download, dropbox, google drev og mage andre måder og det virkede håbløst men til sidst lykkedes det for os og vi fik sat det hele sammen.

Skriv et svar

Luk menu