Animate CC – Kunststykke!

‘Pace Yourself’

http://temasa.dk/animation/animateccshort/animateccshort/animationproject.html

Vi fik til opgave at lave en lille animation eller kunststykke, jeg valgte at lave det sidste. Jeg ville gerne lærer Photoshop bedre at kende og tænkte jeg kunne lave et lille billede der bare ville kører i loop. Jeg klippede en lille glaskugle og baggrund ud i Photoshop og jeg tilføjede nogle små farvelys, som jeg ville bruge til at skabe en stemning med.

Jeg ville opfindelig have glaskuglen til at trille hen over skærmen, men jeg kunne hurtigt se, at det ville ødelægge den stemning jeg forsøgte at skabe med billedet. Jeg kastede mig istedet for over musikken. Jeg havde problemer med at få musikken til at afspille, når jeg testede min video, og prøvede derfor at gemme den som en mp3 i Audition CC men heller ikke der kunne jeg få videoen til at afspille i den nye fane. jeg søgte på forskellige videoer på youtube og havde til min store overraskelse gjort som man skulle og kunne derfor ikke forstå hvorfor det ikke virkede. Jeg fik afspillet lydstykket i mit Library – virkede fint, jeg prøvede at trykke play for bare at se videoen i Animate CC og lyden virkede, – jeg har hidtil ikke fundet ud af hvorfor den ikke virker og forsøger stadig at finde en løsning på det.

Selve ideen var at tilføje en Rain Sound Effect som skulle fuldende mit forsøg på at skabe en drømmende stemning.

Da Jeg skulle til at ligge det hele op, havde jeg også problemer med Filezilla. Den blev ved med at kører i samme rutine, men kom ingen vegne. Jeg fandt så ud af til sidst, at vi havde problemer med vores internetforbindelse og måtte slås med tiden for at få lagt det hele op.

Ideen kom til mig, da jeg lå syg hen over weekenden. Jeg lå og drømte at jeg så verden og de forskellige lys og farver igennem en glaskugle, jeg så på jorden, imens jeg kunne hører regnen i det fjerne. Drømmen fik mig til at stoppe op og tænke på alle de små ting vi nogle gange ikke når at tænke over eller lægge mærke til, i vores travle hverdag. At vi går glip af alle de små øjeblikke, der får dig til at stoppe op og virkelig tænke over tingene, hvis ikke du får øje på dem. Det er selve essensen af det, jeg gerne ville fange i mit lille kunststykke.

Skriv et svar

Luk menu