Illustrator – Selvportræt !

Opgavebeskrivelsen lød på;

Selvportræt opgave opsættes i A3 og gemmes og uploades både som .ai og PDF. Opgaven laves af alle uanset niveau og også selv om du ikke er tilstede til undervisningen.

Og jeg vil med det samme vise mit resultat her;

Da jeg har lidt mere erfaring med at bruge en wacom tablet, har jeg blandet og brugt både krumnings værktøjet og malerpensel.

Jeg fandt et billede af mig selv, så jeg havde noget at gå efter;

Jeg valgte at rette øjnene så de kigger mod beskueren og derved opretter en forbindelse og indrage dem i selve billedet. Jeg legede lidt rundt med farverne for at få det bedst mulige og spændende udtryk. Jeg ville igen gerne holde det i en simpel stil og samtidig gerne lege med en stærk farve. Jeg er selv rimlig godt tilfreds med selve produktet, og jeg har fået blod på tanden med at arbejde videre med dette nye spændende program kaldet Illustrator.

Jeg vil gerne vise hvordan jeg har gjort det også så her har du et billede af hvordan det ser ud;

Jeg har arbejdet i lag for at kunne begrænse stregerne, når jeg skulle lægge den sorte baggrund på. Hver farve er delt op på sit eget lag, håret outline, hoved og hals formen og selve ansigtet er delt op på hver sit lag også, så jeg altid havde muligheden for at tilføje ændringer uden at ødelægge det jeg allerede havde lavet.

Igen det skal lige siges at jeg ikke har arbejdet med programmet før og ville derfor sikre mig at jeg ikke fik lavet noget jeg ikke kunne rette op på senere.

Jeg har lært at der stadig er mange flere genveje og nemme løsninger i Illustrator. Det har givet mig det indtryk at mulighederne er uendelige!

Skriv et svar

Luk menu