DoggyStyle – Dating App for Hunde.

Prototype Workshop i Adobe CC XD

Gruppe: Arinda, Carina, Julie, Lærke, Tiffany

Vores opgave lød på, at udarbejde en dating app for en af de følgende grupper:

  • Børn
  • Hunde
  • Unge mennesker (18-25)
  • Ældre mennesker (70+)

I workshoppen skulle vi lave mindst 3 interaktioner og hver version skulle testes og forbedres efter vi havde modtaget feedback, så vi kunne lave en forbedret version igen.

I vores gruppe valgte vi at lave en app der henvendte sig til hunde (eller nærmere deres ejer). Ideen var at appen skulle hjælpe hundeejere med, at komme i kontakt med andre hundeejere for at aftale, play, walk eller date. Altså finde en man kunne lave en aftale med efter behov.Del 1: Idéudvikling + 1. version af prototype

Første opgave var at finde på en ide og blive enige om udformningen og indholdet af vores app. Vi undersøgte desuden markedet for at vurdere styrker og svagheder samt få inspiration til, hvordan vi ville implementere vores funktioner. Vi lavede en rå skitse på papir for at bestemme udformning og placering af knapper, logo, osv. Det gav os et overblik, så vi bedre kunne opsætte designet i Adobe XD. Sammen fik vi opsat en rå prototype med lidt enkle funktioner og tekst men uden billeder og baggrund.
Den blev uploadet på vores intranet, så hvert gruppemedlem kunne få 3 bedømmelser af app’en, som blev givet både online og mundtligt. Vi fik bl.a. følgende udtalelser:

  • Virkelig godt udført. konceptet og brugervenligheden er godt
  • Veludført. Det er nemt at finde rundt i. Dog kunne teksten være lidt større på første “side”.
  • I manlger en login/registrerings side, og alt det grundlæggende herunder logo og styring mellem “siderne”.
  • Mere farve på.

Eftersom vi stadig var i et meget tidligt design stadie, så passede de rigtigt godt med vores egne vurderinger, men de gav os alligevel nogle klare mål at arbejde henimod. 

Del 2: Implementering af testresultater + 2. version af prototype

Vi gik i gang med at rette videre på app’en inklusiv de forslag vi fik fra første test. Vi var effektive og fordelte de mange opgaver, sådan at en i gruppen rettede direkte i app’en, en designede logo, en anden tegnede alle vores ikoner og figurer. Samtidig researchede de andre på vores konkurrenter, fandt info om hundeskove og diskuterede flere ideer, problematikker og mulige løsninger. Midt på eftermiddagen havde vi en allerede en velfungerende app med flot design og masser af farver med simpel funktionalitet.


Del 3: Den endelige version af prototypen

Efter vores produktive første dag havde vi kun nogle mindre rettelser at lave. Vi skulle rette lidt af teksten på første side og så skulle vores kalender lige virke. Men derudover var vores hunde dating app næsten færdig. Vi var alle meget begejstrede for resultatet

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fxd.adobe.com%2Fview%2Fb42d74da-64a3-407c-746a-9f3361bcee06-c21c%2F%3Ffbclid%3DIwAR0Jxbk-MrqzfPr-hHj2kAWsVkpgcmD1C5I1pQkvjRGz3dn3UuD8tffK_Rs&h=AT1YvvxP9ZgmGKg3RQwvqIU0kcxAugd06NhQMui2kMrOmTBQoByFjxxci9m74Y5i38F69LEHbTzFZPCB_Tw4qk5rXElaOWQFEvp7osbyP5ZyJcBCIvkXJa7ycVLNAx6Aq-4

Skriv et svar

Luk menu