Speed-paint – Lightbringer

Jeg har lavet små videoklip, hvor jeg sidder og tegner digitalt og har derefter redigeret klippene, sat dem samme og tilføjede lyd i Adobe Premier Pro.

Opgaven bestod i;

  1. Vælg en film du kan lide og lav en trailer der skifter den originale genre til en anden. Eksempelvis en komedie hvor du laver trailer der minder om en gyserfilm.
  2. En dag af i dit liv. Hold det baseret på dit liv, men det behøver ikke være en typisk dag i dit liv. Det kan også være en speciel dag.
  3. Lav en produktvideo eller et interview, hvor der især tænkes over kameravinkler og overgange.

Videoen skal være optil 3 minutter, dog minimum 30 sekunder. I skal arbejde i Adobe Premiere Pro, Redigere klips, Tilføje overgange og lyd der kan kommunikere atmosfæren i din film.

Mit valg;

Jeg har så valgt at lav en speed-paint, for at kombinere min passion for tegning og formidling.

Udfordringen kom, da jeg ikke har lavet så meget med video før, eller lege med skærmoptagelse før. Jeg har haft et design i hovedet længe jeg gerne ville have lavet færdig, og besluttede mig for at tage chancen.

Først blev de små skærmoptagelser hentet ind i Pro også gik det ellers bare frem ad. Jeg blev rigtig hurtigt fortrolig med Razor Tool, Text og Gaussian Blur. Det sværeste i hele processen var, at jeg skulle korte 4 timers optagelse ned, til ca 3 minutter. Aldrig før har jeg været så glad for youtube og mine klassekammeratter, der hjælp mig til at få fundet frem til den nødvendige vinden.

Højreklik, tryk Speed/Duration og tast eller træk musen op i den fart, du har behov for. Hvor er det et fantastisk tool, som også vidste sig at være tidsparende, halleluja!

På billederne nedenfor ses nogle af de små fremskridt jeg gennemfik med projektet i Premier Pro;

Hvad har jeg lært af dette:

  1. Det er mere tidskrævende end hvad man lige forestiller sig i starten.
  2. Vejen frem er ved, ikke at være bange for, at afprøve de forskellige tools – der er en tilbage knap.
  3. Mulighederne er uendelige

Skriv et svar

Luk menu