Magazine Cover and Spread!

Vi havde mulighed for at vælge imellem to opgaver;

  • Lav en forbedret version af vores klientrapport til FUND Friskole, få den til at se godt ud, justere teksten og sælg den!
  • Gengiv et cover (forside) fra et magasin og en dobbelt (også kaldet spread) side. Forsiden skal ligne originalen, men du kan godt finde skrifttyper og billeder der ligner originalerne men ikke er det. Dobbelt siden skal indeholde både tekst og billede. Den første side burde være af den originale forside efterfulgt at dit forside og spread.

Jeg valgte at gå med den sidste opgave og jeg havde allerede fundet på ideen med at arbejde med magasinet Vogue. Jeg fandt frem til en masse fede billeder af Adele og blev inspireret til at arbejde videre med det. Jeg fandt frem til et cover af hende og besluttede mig for at arbejde med det.

Efter lidt research fandt jeg frem til præcis det samme billede uden alt skriften også skulle jeg bare finde en passende skriftype der lignede godt nok eller finde et billede af logoet også prøve at lave det til en png fil.

Jeg forsøgte mig med at finde logoet og fjerne baggrunden;

Jeg prøvede først removebackground hjemmesiden, men den ville ikke samarbejde da der ikke var nogle mennesker på også var gode råd dyre. Jeg forsøgte selv at fjerne baggrunden i photoshop, men det blev ret hurtigt kantet og mistede nogle af stregerne da jeg forsøgte. Her har jeg senere lært at det er nemmere at bruge værkstøjet magictool også fjerne de sidste rester selv skulle der være nogen. Men da jeg satte det sammen i Indesign blev logoet alt for pixileret og ugenkendeligt. Tilbage til tegnebordet.

Jeg endte med at lede efter en skrifttype der lignede så godt og stadig kunne beholde den rette stil og jeg fandt en; Engravers MT – Regular også kunne jeg tilpasse den med skriftgrad og linjeafstand. Nu skulle mit cover så bare ligne Vogues eget cover før jeg kunne gå videre til min spread.

Jeg søgte et stykke tid efter det rette billede for at lave min spread og jeg havde nogle gode kandidnatter imellem.

Jeg valgte at gå med dette da jeg støttede på et quote fra hende selv af og det gav mig ideen til denne side herunder;

Jeg ville gerne vise Adele fra en ren side af og ville stadig gerne være tro mod Vogue magasinet. Jeg har derfor holdt stilen simpel og ligetil, da de ikke selv har haft så meget skrift i deres blad, men mere store flotte billeder, og da opgaven lød på at blande tekst sammen med billede, virkede det som den rette vej at gå.

Dette var Adeles quote jeg gik med;

Skriv et svar

Luk menu